DOBRODOŠLI

NETELITE

Web Stranice za StartUp, Male i Velike firme, Bloggere, Početnike i Profesionalce

O NETELITE

Izrada web stranica za StartUp, Male i Velike firme, Bloggere, Početnike i Profesionalce koji se žele predstaviti na internetu  je naša glavna preokupacija i prioritet.

S obzirom da se Internet svakodnevno razvija i mijenja, uvijek pratimo najnovije trendove u razvoju i dizajnu Internet stranica kako bi klijentima ponudili najbolje rješenje koje odgovara njihovim potrebama jer najimpresivnije web stranice imaju svoj korijen u pametnom dizajnu i potpomognute su s pravom tehnologijom.

Za svaki posao najvažniji je prvi dojam, zato ova rješenja izrađujemo za vas – za čvrst i jasan prvi dojam.

Vaša bi web stranica trebala raditi na desktop računarima, tabletima i mobitelima. Imati web stranicu optimiziranu za te uređaje danas je važnije više nego ikada, a naš je posao razviti web stranice koje savršeno funkcioniraju na svim platformama.

Investiranje u vašu web stranicu je investiranje u vaše dobro poslovanje.

USLUGE

netelite izrada web stranica

Izrada web stranica

Bilo koji brend zna da je web stranica njihov najvažniji marketinški alat. Ona može pružiti bogat sadržaj široj publici u kratkom periodu. Ključno je osigurati da dizajn i razvoj vaše web stranice bude jedinstven, čist, optimiziran za sve uređaje i prilagođen korisnicima kako bi imali što ugodnije korisničko iskustvo.

netelite redizajn web stranice

Redizajn web stranica

Ukoliko se na stranici nalazi neoptimizovan i zastarjeo sadržaj neophodno je isti izmjeniti, dovesti na aktuelno stanje, te izvršiti optimizaciju za prikaz u aktuelnim web preglednicima i svim uređajima (desktop računarima, mobitelima i tabletima).

CMS - Content Managment System

CMS (Content management system) predstavlja rješenje programiranja web stranice na kojoj korisnik samostalno uređuje sadržaj stranice. CMS Vam omogućava unos, izmjenu i brisanje sadržaja sa Vaše web stranice putem administrativnog preglednika.

SEO - Search Engine Optimization

SEO (Search Engine Optimization) predstavlja optimizaciju web stranice u cilju povećanja rejtinga, unapređenja i promocije web stranice na dostupnim web pretraživačima (Google, Bing, Yahoo) a sa namjerom da na Vašu web stranicu dovedu što više korisnika kojima je Vaša web stranica namjenjena.

netelite odrzavanje i podrska za web stranice

Održavanje

Ukoliko imate česte izmjene na Vašoj web stranici, taj posao možete prepustiti nama. Bilo da se radi o izmjeni, dodavanju ili brisanju sadržaja, dodavanju novih usluga i proizvoda koje ste uveli stojimo Vam na raspolaganju. Vaša web stranica ispunjava svoju svrhu samo ukoliko je aktuelna, popunjena sa ispravnim i važećim sadržajem i informacijama.

E-mail Marketing

Izrada newslettera za e-mail kampanje putem kojih možete svoje klijente upoznati s svojim brandom i novim proizvodima ili uslugama.

KONTAKT

Ukoliko imate pitanja, možete nas kontaktirati i putem kontakt forme:

[contact-form-7 id="376" title="Contact form 1"]

Kontakt:

+387 62 806 678

Sarajevo

Copyright by NETELITE Sva prava pridržana © 2018-2020 - All rights reserved.